dijous, 30 de juny del 2011

“ENTRE AMICS I PER ALS AMICS”Josep M. Galofré, “Galo” per als amics, va oferir un concert el passat 26 de maig, titulat “Entre amics i per als amics”. Un concert d’allò més íntim, amb la sala d’actes de l’escola plena a vessar, i amb la millor música.
Feia ja 24 anys que el Galo no pujava a l’escenari de l’escola per fer un concert i per fi, es va decidir, juntament amb Núria Batlle (teclats), David García (guitarres), Josep M. Mestre (veu) i Ferran Izquierdo (bateria).
Galo va sortir a l’escenari a les 10 en punt i des del primer moment va demostrar que es troba tan còmode dalt d’un escenari com davant de l’alumnat a les seves classes d’Educació Física.
En el recital, Galo va oferir cançons pròpies i versions d’altres autors (no donarem detalls, que l’SGAE sempre és a l’aguait!), introduïdes per paraules que ajudaven a entendre l’origen o el sentit dels textos, i per agraïments sentits.
El públic –compost per amics, familiars, companys de feina, alumnes i els seus estimats veïns d’Ausiàs March- va gaudir d’allò més amb l’hora i mitja del concert, que va incloure dos bisos, i un llarg i merescut aplaudiment final –tothom de peu dret- per part dels assistents.
Cal remarcar el fet, que honora el Galo, que va decidir destinar la recaptació del concert, més de 500 €, a les dones palestines, motiu de la Campanya UNESCO 2011.
En definitiva, un èxit.
I per acabar una petició: Galo no ens facis tornar a esperar tant pel proper concert!

Roser Gamonal
Albert Marzà