divendres, 21 d’octubre del 2011

Crònica de París


Alguns des alumnes de 4t d’E.S.O , vam anar d’intercanvi a França la setmana del 30 al 6 d’abril. L’estada d’aquests dies va ser a Rouen, Normandia, tot i que el dia 4 el vam passar a Paris.

A les 7 del matí, ja estàvem tots a punt per sortir de Rouen en l’autocar que posteriorment ens portaria a la capital. El trajecte va durar dues hores que es van fer llargues degut a l’emoció per arribar. Un cop vam baixar de l’autocar, ens esperava l’autobús turístic amb el qual visitaríem els principals monuments i edificis.


Al llarg del trajecte, hi havia diverses parades on vam anar baixant. La nostra primera parada va ser el museu del Louvre on vam estar un quart d’hora per fer fotografiar la piràmide i la part exterior de l’edifici. El nostre següent destí va ser la Catedral de Notre-Dame.


Des d’allà, vam anar caminant fins al centre Pompidou on ens van deixar temps per dinar i comprar els últims souvenirs. Després del temps lliure, vam tornar a pujar a l’autobús, el qual ens va portar a l’embarcació on s’agafa el bateau-mouche (davant de la Torre Eiffel).


El vam agafar i vam fer el recorregut pel riu Sena passant per sota dels 12 ponts de París. Tot el trajecte va durar una hora aproximadament, i al baixar d’aquest, vam anar sota la Torre Eiffel per fer les últimes fotografies, acabant així el nostre magnífic dia a París.

Andrea Armengol
Irene Gil i Lara Veja