dilluns, 13 de febrer del 2012

Premis ciència, tècnica i medi ambient


El passat dimecres 16 de novembre a les 15:30 h es va dur a terme a la sala dactes Víctor Trias de lescola la XVIa edició dentrega dels premis de Ciència, Tècnica i Medi Ambient corresponents al curs 2011-2012.
Com és tradicional, el Director de lescola, el Víctor Ranera, va obrir lacte donant la benvinguda als presents i agraint la participació. A la seva intervenció va reflexionar sobre la relació entre ciència i humanitats i com aquesta interacció ajuda al desenvolupament de les investigacions i el coneixement científic.
Després es va realitzar la presentació del treball 25 anys de Txernòbil: Fukushima dels alumnes Laura Toledo, Marcel Aloy, Gerard Godoy, actuals alumnes de 2n de Batx. Aquest treball va ser va ser presentat a la Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta (CONFINT) i triat com a millor de la sala de presentació de la Conferència.
Més tard, Clara Saurí, Lucía Barbas, Pau Tort i Pau
Cuadrado, actuals alumnes de 4t dESO, van fer la presentació del treball que han elaborat per ser presentat pròximament a la CONFINT.
Tot seguit, el convidat daquest any, el Miguel Àngel García Reádigos, inspector en cap de l'Area Regional de les terres de l'Ebre del cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, va fer una xerrada presentant aquest cos.
A continuació es va procedir a lentrega dels premis per nivells, uns corresponents a l’àrea de Ciències i altres corresponents a l’àrea de Tecnologia on es valoraven tant els aspectes científics com els tecnològics dels treballs presentats.
El jurat el formaven lHermini Manzano, professor de Tecnologia, que exercia de president del jurat, lAna Moya, professora de Tecnologia, la Rosa Marín i el Joan Sorribas, professors de l’Àrea de Ciències, actuant aquest últim com a secretari.
Per fer el lliurament dels premis vam pder comptar amb la col.laboració de les ex-alumnes Marina Ollé Sambola, Mariona Sanfeliu, Sara Wahab i Clara Collazos, que havien

estat premiades el curs passat a 2n de Batxillerat.
En el proper número de la revista tindreu a la vostra disposició la relació completa de premiats! Enhorabona a tots i totes!!